CARDIO  & ABS

CARDIO & ABS

  Ce este CARDIO?
Cardio este un antrenament de tip HIIT (intervaltraining ) care durează 30-35 minute urmată de tonifierea partii centrale a corpului, abdomen și core. Partea de interval constă în reprize scurte de exerciții la intensitate mare , urmate de perioade de revenire. Clasa este formată din intervale , scopul fiind efectuarea antrenamentului la nivelul maxim de efort pe durata fiecărui interval.
Beneficiile clasei: Cardio este un antrenament de 30 de minute cu intensitate , care îmbunătățește fitness-ul cardiovascular, crește viteza și maximizează arderea caloriilor. Acest antrenament folosește o varietate de exerciții de greutate corporală, accesorii: penalty box, stepper , greutati libere, bara și oferă provocarea și intensitatea de care ai nevoie pentru a obține rapid rezultatele.
Fiecare antrenament vă va ajuta:
- Îmbunătățește rapid starea de fitness cardiovasculară
- Mărești viteza
- Maximizezi arderea caloriilor în timpul antrenamentului
- scazi în greutate
Ești începător?
Dacă ești începător îți recomandăm să începi cu o clasă pe săptămână și să combini cu un antrenament de forta tip Circuit, butt & abs, Bodypump.
Tot ce ai nevoie pentru antrenament sunt îmbrăcăminte confortabilă destinată exercițiului fizic, încălțăminte adecvată, o sticlă cu apă și prosop.
A te antrena împreună cu alții face minuni!
Descoperă și celelalte clase de grup pe www.gold-gym.ro