LES MILLS GRIT®

LES MILLS GRIT®

Les Mills GRIT® este un antrenament de intensitate mare, care îți va împinge limitele la maximum și îți va îmbunătăți considerabil condiția fizică.
TREI MOTIVE SĂ ÎNCERCI LES MILLS GRIT® 1.Rezultate garantate. 2. Arzi calorii câteva ore după antrenament. 3. Intri în formă rapid
De ce GRIT? Pentru că funcționează. Secretul în a obține rezultate nu constă în cantitate, ci în intensitate. Les Mills GRIT® este ideal dacă îl adaugi altor tipuri de antrenament, fie că vorbim despre antrenamentul cu greutăți sau cardio. GRIT® duce performanța la alt nivel.
Ce obțin? Rezultate. E dovedit științific faptul că antrenamentele LES MILLS GRIT® cresc nivelul de energie și intensifică metabolismul timp de mai multe ore după ce ai încheiat clasa. Les Mills GRIT® Series te fac să dai tot ce ai mai bun. Vei fi surprins cât de mult îți poți depăși limitele, cât timp ești motivat și ghidat de un antrenor pe timpul clasei.
Les Mills GRIT® are trei stiluri specifice - Strength, Plyo și Cardio*. Fiecare antrenament se ține pe cele mai tari hituri, pentru a te face să-ți depășești limitele fizice.
LES MILLS GRIT® Strength Folosești o bară cu greutăți, discuri și faci exerciții cu greutatea corporală. Vei avea un corp incredibil de tonifiat și vei fi mai puternic de la un antrenament la altul
 
Ești gata de provocare? Ești mai puternic și mai rezistent decât crezi. Crede-ne pe cuvânt!