LESMILLS GRIT Cardio

LESMILLS GRIT Cardio

Ce este LESMILLS GRIT CARDIO?
LES MILLS GRIT este un antrenament de tip HIIT (interval de înaltă intensitate), care constă în reprize scurte de exerciții la intensitate foarte mare , urmate de perioade de revenire. Motivația în timpul acestui antrenament vine din dorința de a-ți testa limitele fizice și psihice. Clasa este formată din intervale , scopul fiind efectuarea antrenamentului la nivelul maxim de efort pe durata fiecărui interval. LES MILLS GRIT pune la dispoziția participanților trei variante de antrenament : Strength, Cardio și Athletic.
Beneficiile clasei: LES MILLS GRIT ™ Cardio este un antrenament de 30 de minute cu intensitate mare (HIIT), care îmbunătățește fitness-ul cardiovascular, crește viteza și maximizează arderea caloriilor. Acest antrenament folosește o varietate de exerciții de greutate corporală și oferă provocarea și intensitatea de care ai nevoie pentru a obține rapid rezultatele.
Fiecare antrenament vă va ajuta:
- Îmbunătățește rapid starea de fitness cardiovasculară
- Mărești viteza
- Maximizezi arderea caloriilor în timpul antrenamentului
- scazi în greutate
Ești începător?
Dacă ești începător în LES MILLS GRIT îți recomandăm să începi cu o clasă pe săptămână, urmând să crești la 2 clase pe săptămână, pentru rezultate vizibile. Ai în vedere , însă, că, și în acest caz ce e mult strică. Antrenamentele de tip HIIT sunt foarte intense , iar organismul are nevoie de timp pentru revenire.
Tot ce ai nevoie pentru antrenament sunt îmbrăcăminte confortabilă destinată exercițiului fizic, încălțăminte adecvată, o sticlă cu apă și prosop.
A te antrena împreună cu alții face minuni!
Descoperă și celelalte clase de grup pe www.gold-gym.ro
Inline