FITBALL PILATES

FITBALL PILATES

DE CE FUNCȚIONEAZĂ ANTRENAMENTUL DE PILATES? Clasa de Pilates îți va îmbunătății mintea, corpul și viața ! Exercițiile te vor ajuta să întărești întregul corp și să îți crești flexibilitatea.
CÂTE CALORII SE ARD LA PILATES? La clasa de PILATES ne focusăm la îmbunătățirea forței centrale a corpului, la creșterea mobilității articulare și muscualare, creând o stare de calm și bună dispoziție. Sugestia noastră este să te bucuri de rezultatele ce îți aduce această clasă la nivelul flexibilității , forței și reducerea stresului.
CE EXERCIȚII FACI LA O CLASĂ DE PILATES ? Clasa începe cu o ușoară încălzire a întregului corp , concentrându-te și pe rexpirație, după care urmează exerciții combinate pentru întregul corp , exerciții care îmbunătățesc postura , forța, echilibrul muscular , aliniamentul corpului , exerciții de flexibilitate și core. Clasa se încheie cu o part de relaxare.
OBȚII REZULTATE CU PILATES? Pilates îți va îmbunătății forța mentală și cea fizică, studiile arată ca această clasă te ajută să descrești grăsimea corporală, ameliorează și previne durerile de spate, îmbunătățește flexibilitatea și ușurează anxietatea .
CÂT DE MULTĂ EXPERIENȚĂ TREBUIE SĂ AI? Nu trebuie experiența deloc. Urmează indicațiile antrenorilor, ei te vor ghida să alegi opțiunea în funcție de nivelul tău de fitness.
CÂT DE DES AR TREBUI SĂ PARTICIPI ? 1-2 clase pe săptămână te vor ajuta să simți beneficiile acestei clase .
DE CE AI NEVOIE LA O CLASĂ DE PILATES ? Poți folosi salteaua ta personală de yoga, dar sala deține saltele, deci nu e nevoie dacă nu deții. Nu ai nevoie nici de încălțăminte, doar de haine confortabile, și ideal ar fi să ai la tine ceva mai călduț pentru partea de relaxare.
POTI FACE PILATES DACĂ EȘTI ÎNSĂRCINATĂ? Dacă ești însărcinată clasa de PILATES te poate ajuta să menții forța core și echilibrul muscular. Înainte de a participa discută și cu medicul tău pentru că el cunoaște cel mai bine istoricul tău medical. Deasemena anunță antrenorul pentru a-ți da sfaturi în legătură cu modificările pe care trebuie să le faci în timpul clasei.
UNDE POȚI FACE PILATES?
La sala de fitness  GOLD GYM TUDOR (lângă lidl) , orarul îl găsești aici: www.gold-gym.ro .