Servicii – 3 săli de fitness 1 singur abonament!

Antrenează-te a cel mai înalt nivel!

Abonamentele noastre oferă acces la cele 3 săli din oraș:
 
Calitatea serviciilor a fost dintodeauna o prioritae pentru noi de aceea vă punem la dispoziția dumneavoastră cele mai moderne și performante servicii , cele mai bune programe din lume și cei mai bine pregătiți instuctori.
 
Descoperă sănătatea prin intermediul exercițiilor fizice!

Antrenează-te corect. Mănâncă sănătos.

Sportul înseamnă sănătate. Alimentația înseamnă sănătate.
 
Un plan de alimentație personalizat îi va oferi corpului tău toți macro și micronutrienții de care are nevoie pentru a funcționa optim pe tot parcursul vieții, îți va da un nivel de energie ridicat pe tot parcursul zilei, te va ajuta să te odihnești mai bine și îți va îmbunătăți starea de sănătate .
 
Pentru beneficii maxime atât în procesul tău de remodelare corporală, cât și în îmbunătățirea și menținerea stării tale de sănătate îți recomandăm unul dintre  pachetele de consultanță nutrițională personalizată în paralel cu urmarea unui program de fitness creat de unul dintre antrenorii noștri personali.

ÎNCONJOARĂ-TE CU PERSOANE CARE CRED ÎN VISELE TALE!

Antrenorii noștri personali, bărbați și femei cu cunoștiințe aprofundate, la curent cu cele mai recente descoperiri din lumea fitnessului  te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivele !
Indiferent dacă doreşti să creşti în masă musculară, să slăbești, să-ţi îmbunătăţeşti condiția fizică pentru practicarea anumitor sporturi sau să-ţi depăşeşti recordul de la ultimul maraton, antrenorii noştri te pot ajuta. Poţi primi consiliere chiar în cazul unor accidentări suferite, în perioada de sarcină  sau în perioada de reabilitare fizică.
 
La GOLD GYM găseşti  un antrenor personal dedicat nevoilor tale de antrenament.
 

GROUP PERSONAL TRAINING

Vrei rezultate în cel mai bun timp? Ești mai motivat dacă lucrezi în grup?
Poți opta pentru  un antrenament personal de grup care se desfăşoară cu maxim 10 participanţi, astfel încât fiecare client să beneficieze de atenţia necesară unui antrenament eficient.
 
Contactează-ne pentru o consultanță PERSONAL TRAINING sau un antrenament de
GROUP PERSONAL TRAINING !
 
REZULTATE MEMBRII:
 • Magdi: -6kg, abdomen: -13.5cm, sold: -6cm, coapse: -2.5cm, brate: -2cm
 • Enikő (47 ani): -12kg, abdomen: -13.5cm, sold: -10.5cm, coapse: -6cm, brate: -5cm
 • Anamaria: -12kg, abdomen: -15cm, sold: -13.5cm, coapse: -7cm, brate: -3cm
 • mai multe rezultate pe: www.imreandrea.ro

DESCOPERĂ CLASELE NOASTRE DE TOP, GĂSEȘTE-ȚI CLASA DE GRUP CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

Te așteptăm atât la clasele LES MILLS™ , cât și la celelalte clase:

Sauna

Ne bucurăm să vă oferim servicii de saună profesionale pentru ca dumneavoastră să vă găsiţi frumuseţea exterioară şi interioară. Sauna are atât efecte cosmetice cât şi medicale:

 • ajută la eliminarea mai rapidă a surplusului de greutate
 • îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
 • înlătură oboseala şi îmbunătăţeşte capacitatea fizică
 • ajută la atenuarea celulitei şi ajută la penetrarea în profunzime a unor produse cosmetice active.

Solar

Cunoscut si drept cabina de bronzat, solarul este o solutie excelenta cand vrei sa obtii un bronz rapid. Acesta emite raze ultraviolete similare cu cele emise de Soare. Aparatul propriu-zis este fie orizontal – ca un pat, fie vertical, avand forma tubulara. Sunt adesea recomandate ca o solutie excelenta de a te bronza putin inainte de a merge la plaja, protejand astfel pielea de arsurile produse de Soare. Avantaje ale solarului: mentine bronzul pe o perioada lunga de timp, daca este frecventat cu regularitate, si da pielii un aspect uniform.Beneficiile solarului:

 • Expunerea la razele UV duce la producerea vitaminei D in piele
 • Bronzul artificial usuca pielea, ameliorand astfel aspectul acneei
 • Pielea nu se arde
 • Solarul controleaza cantitatea de raze UV care se reflecta asupra pielii
 • Amelioreaza circulatia sangelui
 • Scurteaza timpul de expunere la soare, accelerand procesul de bronzare

Ce produse cosmetice se folosesc la solar?

In interiorul aparatului de bronzat protectia solara este inutila. Insa, se pot utiliza produse create special pentru a fi folosite la solar. Acestea nu contin un ecran protector, dar atrag razele UV catre piele, accelarand bronzarea. Cremele nu numai ca asigura un bronz uniform, dar hranesc si catifeleaza pielea in acelasi timp.

Suplimente Nutritive

Sunt substante extrase din alimente sau diferite produse vegetale si animale sau chiar de origine minerala. Rolul lor este acela de a aduce in dieta acele substante care s-au dovedit utile in diferite scopuri (sanatate, slabire, marirea masei musculare, grabirea refacerii, arderea grasimii, antioxidanti, hepatoprotectoare etc.), atunci cand este dificil a se asigura acestea direct din alimente.