HIIT  & Abs

HIIT & Abs

Ce este HIIT?  
un antrenament de tip HIIT (interval de înaltă intensitate) constă în reprize scurte de exerciții la intensitate foarte mare , urmate de perioade de revenire. Motivația în timpul acestui antrenament vine din dorința de a-ți testa limitele fizice și psihice. Clasa este formată din intervale , scopul fiind efectuarea antrenamentului la nivelul maxim de efort pe durata fiecărui interval.
Beneficiile clasei :
programul de high-intensity interval training (HIIT) în echipă care te va împinge să-ţi depăşeşti limitele. Aceste clase sunt scurte, intense şi te pun la încercare, dar sunt foarte eficiente dacă vrei să fii în formă repede! În acest tip de antrenament se folosesc bare, greutăți și exerciții cu propria greutate , lucrând toate grupele musculare mari.
Fiecare antrenament vă va ajuta:
- îmbunătățești rapid forța
- Implici mai multe fibre musculare
- arzi caloriile mult timp după terminarea antrenamentului
- scazi în greutate
Ești începător?
Dacă ești începător îți recomandăm să începi cu o clasă pe săptămână, urmând să crești la 2 clase pe săptămână, pentru rezultate vizibile. Ai în vedere , însă, că, și în acest caz ce e mult strică. Antrenamentele de tip HIIT sunt foarte intense , iar organismul are nevoie de timp pentru revenire.
Tot ce ai nevoie pentru antrenament sunt îmbrăcăminte confortabilă destinată exercițiului fizic, încălțăminte adecvată, o sticlă cu apă și prosop.
A te antrena îmreună cu alții face minuni! Descoperă și celelalte clase de grup pe www.gold-gym.ro
Inline