Servicii – 3 săli de fitness 1 singur abonament!

Servicii – 3 săli de fitness 1 singur abonament!

 • Gym / Fitness
 • Antrenează-te a cel mai înalt nivel!

  Abonamentele noastre oferă acces la cele 3 săli din oraș:
   
  Cine suntem? Suntem o companie care conduce experiențe de fitness , grup fitness și personal training pentru sute de oameni în fiecare zi, dorim să inspirăm, să inovăm și împreună să creăm o lume mai sănătoasă, fericită. Suntem o famile unită prin dragostea noastră pentru mișcare, 100% dedicați cu pasiune în crearea unei comunități sănătoase inspirând oamenii să se bucure de beneficiile unice ale mișcării. Am deschis porțile primei săli GOLD GYM în 2009, în 2014 am reușit să ne extindem , deschizând sala The Gym , iar în 2016 sala GOLD GYM LIDL.
  Care este misiune noastră? Misiunea noastră este de a INSPIRA cât mai mulți oameni să fie activi , să își îmbunătățească și să își transforme stilul de viață într-unul mai sănătos. Ne Dorim un mediu prietenos, care să inspire încredere, , un loc departe de casă și muncă, unde să ne motivăm reciproc , să ne inspirăm și să socializăm. Un loc unde să transpară ideea de echilibru, unde personalul acordă atenție membrilor , unde membrii să se simtă bine și în siguranță. Ne dorim nu doar o schimbare la nivel fizic, ci mai ales o schimbare la nivel de mentalitate și o nouă abordare a stilului de viață.
  Care sunt Valorile companiei? O COMUNITATE SĂNĂTOASĂ – Suntem dedicați în totalitate de crearea unei comunități sănătoase sub toate aspectele sale – nutriție, sport, relaxare, inspirație , socializare. O ECHIPĂ UNITĂ – Suntem o familie pentru care sunt importante: Ajutorul reciproc. Muncim creativ, ne ajutăm colegii și le arătăm că sunt importanți pentru noi.
  Mottoul NOSTRU: T – TOGETHER E – EVERYONE A – ACHIVE M – MORE
  Care sunt Obiectivele noastre ? Obiectivele noastre rămân aceasși și după 10 ani de existență! – Promovarea și răspândirea unui stil de viață sănătos – Calitatea serviciilor a fost dintodeauna și rămâne o prioritate – Cele mai moderne și performante aparate – Cele mai bune programe din lume – Cei mai bine pregătiți instuctori – Cele mai zâmbitoare colege la recepție – Să învățăm, să ne dezvoltăm continuu – Să continuăm să oferim valoare prin clase de calitate și seminarii gratuite – Organizarea și promovarea evenimentelor – Să creștem nivelul de satisfacție atât în rândul clienților, cât și al echipei GOLD GYM .
  Principiile firmei și ale echipei : – Integritatea – Transparenta -Surprinderea clientilor – Dezvoltare continuă – 100% în tot ceea ce facem – Echilibru în tot ceea ce facem – Performanță si devotament pentru clientii nostri.
  Suntem mai buni decât concurența? Dacă tu crezi în ceea ce credem noi și crezi că lucrurile pe care le facem te pot ajuta , atunci suntem mai buni. Nu dorim să ne comparăm , dorim să fim mai buni decât noi înșine, să avem rezultate mai bune decât ieri. Credem în tot ceea ce facem , credem în provocări și punem calitatea în fața cantității!
  De ce să ne alegi, să continui să faci parte din echipa noastră? Pentru că ne trezim în fiecare dimineața știind că facem un mare bine, că inspirăm oamenii și ceea ce vom face peste un an va fi mult mai bine decât ceea ce facem acum.alitatea serviciilor a fost dintodeauna o prioritate pentru noi de aceea vă punem la dispoziția dumneavoastră cele mai moderne și performante servicii , cele mai bune programe din lume și cei mai bine pregătiți instuctori.
   
  Descoperă sănătatea prin intermediul exercițiilor fizice!

  Antrenează-te corect. Mănâncă sănătos.

  Sportul înseamnă sănătate. Alimentația înseamnă sănătate.
   
  Un plan de alimentație personalizat îi va oferi corpului tău toți macro și micronutrienții de care are nevoie pentru a funcționa optim pe tot parcursul vieții, îți va da un nivel de energie ridicat pe tot parcursul zilei, te va ajuta să te odihnești mai bine și îți va îmbunătăți starea de sănătate .
   
  Pentru beneficii maxime atât în procesul tău de remodelare corporală, cât și în îmbunătățirea și menținerea stării tale de sănătate îți recomandăm unul dintre  pachetele de consultanță nutrițională personalizată în paralel cu urmarea unui program de fitness creat de unul dintre antrenorii noștri personali.

  ÎNCONJOARĂ-TE CU PERSOANE CARE CRED ÎN VISELE TALE!

  Antrenorii noștri personali, bărbați și femei cu cunoștiințe aprofundate, la curent cu cele mai recente descoperiri din lumea fitnessului  te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivele !
  Indiferent dacă doreşti să creşti în masă musculară, să slăbești, să-ţi îmbunătăţeşti condiția fizică pentru practicarea anumitor sporturi sau să-ţi depăşeşti recordul de la ultimul maraton, antrenorii noştri te pot ajuta. Poţi primi consiliere chiar în cazul unor accidentări suferite, în perioada de sarcină  sau în perioada de reabilitare fizică.
   
  La GOLD GYM găseşti  un antrenor personal dedicat nevoilor tale de antrenament.
   

  GROUP PERSONAL TRAINING

  Vrei rezultate în cel mai bun timp?
  Ești mai motivat dacă lucrezi în grup?
  Poți opta pentru  un antrenament personal de grup care se desfăşoară cu maxim 5 participanţi, astfel încât fiecare client să beneficieze de atenţia necesară unui antrenament eficient.
   
  Contactează-ne pentru o consultanță PERSONAL TRAINING sau un antrenament de
  GROUP PERSONAL TRAINING !
   
  REZULTATE MEMBRII:  www.imreandrea.ro

  DESCOPERĂ CLASELE NOASTRE DE TOP, GĂSEȘTE-ȚI CLASA DE GRUP CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

  Te așteptăm atât la clasele LES MILLS™ , cât și la celelalte clase:

  Suplimente Nutritive

  Sunt substante extrase din alimente sau diferite produse vegetale si animale sau chiar de origine minerala. Rolul lor este acela de a aduce in dieta acele substante care s-au dovedit utile in diferite scopuri (sanatate, slabire, marirea masei musculare, grabirea refacerii, arderea grasimii, antioxidanti, hepatoprotectoare etc.), atunci cand este dificil a se asigura acestea direct din alimente.