LESMILLS TONE

LESMILLS TONE

Suntem încântați să vă aducem LES MILLS TONE ™ în România!
LES MILLS TONE - un mix de cardio, rezistență și partea centrală a corpului în timp ce se joacă cu diferite concepte de antrenament pentru a se asigura că toată lumea obține cele mai bune rezultate din antrenamentele sale. Dacă doriți un mix optim de forță, cardio și antrenament de bază, acesta este. Intrați într-o clasă LES MILLS TONE și veți bifa un antrenament complet în 45 de minute. Amestecul provocator de lunges, squats, antrenament funcțional te vor ajuta să arzi calorii și să îți duci fitness-ul la nivelul următor.
De asemenea, o clasă de temelie excelentă, LES MILLS TONE are o mare varietate de opțiuni care se potrivesc la toate nivelurile de fitness, asigurându-le că toată lumea lasă antrenamentul să se simtă cu succes.
Dacă vrei să fii mai sănătos, mai fericit, mai fit , mai rapid și mai puternic LES MILLS TONE poate face acest lucru.
Beneficiile clasei: LES MILLS TONE va arde calorii și vă va ajuta să construiți fitness și rezistență, îmbunătățind în același timp nivelul de energie, flexibilitatea, echilibrul, agilitatea și puterea de bază.
TOT ce trebuie să știi despre LES MILLS TONE
De ce am nevoie pentru o clasă LES MILLS TONE?
Tot ce ai nevoie este haine de antrenament confortabile, încălțăminte de sport, o sticlă de băutură și un prosop.
Cât de în formă trebuie să fiu?
Instructorii LES MILLS TONE oferă opțiuni pentru toate nivelurile de fitness. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fii în formă, ci doar să îți dorești să fii mai sănătos și mai sănătos. Vei vedea cum îți imbunatatesti capacitatea cardio, forța și agilitatea în câteva sesiuni.
Sunt însărcinată. Mai pot face LES MILLS TONE?
Securitatea este prioritatea noastră numărul unu, de aceea vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră sau moașa, care vă va sfătui în mod corespunzător, deoarece acestea au cele mai bune cunoștințe din istoricul dumneavoastră medical. Discutați anterior cu instructorul de clasă pentru a le anunța că sunteți gravidă. Vă vor sugera câteva opțiuni pentru întreaga clasă.
Ghidat de un instructor cu experiență, veți obține toată atenția de care aveți nevoie pentru a stăpâni tehnica adecvată și exercițiul eficient, indiferent de nivelul dvs. de fitness.
         
Inline