YOGA

YOGA

  TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE YOGA
DE CE FUNCȚIONEAZĂ ANTRENAMENTUL DE YOGA?
Posturile practicate regulat îmbunătățesc flexibilitatea și mobilitatea articulară, cresc forța generală și îmbunătățesc echilibrul. Vei avea o postrură mai corectă și o coloană vertebrală mai sănătoasă. Vei avea o stare generală mai bună și vei fi mult mai relaxat.
CE TIPURI DE YOGA GĂSEȘTI LA GOLD GYM ?
Hatha yoga - este cea mai cunoscută practică YOGA. Acest stil se referă la practica fizică prin posturi (asane), fiind creată pentru a alinia și calma corpul și mintea. Ne concentrăm la corectitudinea posturilor, le menținem mai mult timp, controlând respirația. Vinyasa YOGA
O clasă de YOGA mai dinamică , în care posturile sunt legate prin tranziții, echilibrând mișcarea cu respirația.
CÂTE CALORII SE ARD LA YOGA?
La clasele de YOGA ne focusăm la îmbunătățirea stării de sănătate, la creșterea mobilității articulare și muscualare, creând o stare de calm și bună dispoziție. Sugestia noastră este să te bucuri de rezultatele ce îți aduce această clasă la nivelul flexibilității , forței și reducerea stresului.
CE EXERCIȚII FACI LA O CLASĂ DE YOGA ?
La YOGA îți vei antrena întregul corp, posturile din yoga vor activa brațele, spatele, abdomenul, fesierii, picioarele.
OBȚII REZULTATE CU YOGA?
Posturile practicate regulat îmbunătățesc flexibilitatea și mobilitatea articulară, cresc forța, corectează postura.
CÂT DE MULTĂ EXPERIENȚĂ TREBUIE SĂ AI?
La clasele de YOGA poate participa oricine persoană .Nu trebuie experiența deloc. Cel mai important e să ne găsim limitele și să practicăm respect față de corpul nostru. Urmează indicațiile antrenorilor, ei te vor ghida să alegi opțiunea în funcție de nivelul tău de fitness.
POȚI VENI LA YOGA DACĂ NU AM UN CORP FLEXIBIL? Nu trebuie să fii flexibil ca să participi la yoga .Mobilitatea , flexibilitatea și echilibrul sunt consecințe ale practicii.
CÂT DE DES AR TREBUI SĂ PARTICIPI ? 2 clase pe săptămână te vor ajuta să simți beneficiile acestei clase .
DE CE AI NEVOIE LA O CLASĂ DE YOGA ?
Multe persoane își folosesec propria saltea , și încurajăm și noi acest lucru din motive de igienă, siguranță. Dacă nu deții nu este o problemă, la noi găsești saltele , ai nevoie doar de un prosop , este mult mai igienic să pui fruntea pe un prosop și nu pe saltea, chiar dacă se dezinfectează saltele după utilizare. Nu ai nevoie nici de încălțăminte, doar de haine confortabile, și ideal ar fi să ai la tine ceva mai călduț pentru partea de relaxare.
POTI FACE YOGA DACĂ EȘTI ÎNSĂRCINATĂ?
Dacă ești însărcinată clasa de YOGA te poate ajuta să te relaxezi și să te menții în formă. Înainte de a participa discută și cu medicul tău pentru că el cunoaște cel mai bine istoricul tău medical. Deasemena anunță antrenorul pentru a-ți da sfaturi în legătură cu modificările pe care trebuie să le faci în timpul clasei.
UNDE POȚI FACE YOGA? La sala de fitness GOLD GYM TUDOR (lângă lidl) și la YOGA studio GOLD GYM 7 noi : orarul îl găsești aici: www.gold-gym.ro .   [/dt_sc_fancy_ul]

Event Hours(1)

  • Marti

    18:30 - 19:30

[/dt_sc_two_third]